Karhun valokuvausta luonnossa keväällä Lentiirassa

Karhu keväthangilla 99-150€

Huhtikuussa karhun herättyä talviunilta pääset seuraamaan metsän kuninkaan liikkeitä luontaisessa ympäristössään. Paksussa lumihangessa karhu liikkuu verraten hitaasti mikä mahdollistaa otollisia tilanteita valokuvaajalle.

Keväinen maisema voi vaihdella isostikin lumipyrystä kirkkaaseen auringonpaisteeseen mikä tekee  karhuntarkkailusta säänkin puolesta ennakoimattoman jännitysnäytelmän! Apajille saattaa tupsahtaa myös ahma ja susi.

Ohjelman tiedot

Hinta: 99-150 €

Kesto: 5-6 h

Karhunkatseluretken hinta vaihtelee riippuen palvelun toteuttajasta. Teemme yhteistyötä kolmen eläintentarkkailuun erikoistuneen yrityksen kanssa, ja myymme palvelun kunkin yrityksen listahinnalla. Kysy saatavuutta!

 

Ohjelman Kuvaus

Karhukojulle lähdetään iltapäivällä ja sieltä palataan auringon laskettua. Retken kesto on 5-6h pitäen sisällään alkuinfon ja pientä purtavaa. Kuljetus kojulle ei kuulu hintaan.

 

 

Talviohjelmat

Tervetuloa lumen ja jään maahan! Meidän kauttamme pääset kojuille tarkkailemaan kotoperäisiä villieläimiä talvimaisemassa. Järjestämme myös ikimuistoiset metsästys-, kalastus- ja luontoretket kokeneen oppaan johdolla. Tarjoamme lisäksi hyvinvointiohjelmia mukaan lukien jooga ja perinnehoidot unohtamatta savusaunaa ja avantopulahdusta.

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales@lentiira.com

©2020 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.