b_saunawellness_4.jpg

Sauna & Wellness

 

Savusauna

Perinteinen savusauna lämpiää kesäisin joka ilta, ja muina aikoina tilauksesta. Käytettävissä on myös moderni, viihtyisä sähkösauna. Takkatuvassa vietät ikimuistoiset illanvietot ja muut yksityistilaisuudet  ympäri vuoden. Varaukset respasta tai puhelimitse Eija 044 0297 214 tai Topi 044 0154 179.


Jooga ja hoitavat äänilmaljat

Tiibetiläiset äänimaljat saavat kehon miljoonat solut värähtelemään parantavilla taajuuksilla. Hoidon aikana maljoja soitetaan rinnan, vatsan, selän ja/tai raajojen päällä, jolloin värähtely pääsee vaikuttamaan suoraan kehossa. Hoito kestää n. 45 -60 minuuttia ja soveltuu 1-4 henkilölle. Isommille ryhmille suosittelemme äänimaljarentoutusta, jossa maljoja ei tuoda keholle.

Klassinen hathajoogatunti pitää sisällään hengitysharjoituksia, joogaliikkeitä sekä loppurentoutuksen. Harjoituksen taso sovitetaan osallistujien mukaan, ja ensikertalaisetkin ovat tervetulleita! Mattolaina tarvittaessa. Joogan ja sointukylpyjen tiedustelut Sannalta puh. 0400 677 667.

Sauna & Wellness -tarjonta sopii paitsi lomalaisen kalenteriin, myös osaksi tykypäivien ja yksityisten illanviettojen ohjelmaa. Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän poppoolle sopiva paketti! Palveluhinnastosta löydät saunapalveluiden hinnat. Wild & Well – hyvinvointia joka solulle!

Image
Image
Image
Image

lentiira logo grey

Varaa: 044 728 8930
Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira |  Finland | sales@lentiira.com