Ravintola

Lentiiran Lomakylän tunnelmallisen Pirtti-ravintolan hirsiseinät huokuvat historiaa. Valoisan  aurinkosalin isoista ikkunoista  on mahtavat näkymät järvelle. Katetulta lasiterassilta löytyy lisätilaa isommallekin porukalle.

Tarjoamme ravintolassa maittavan aamiaisen lisäksi  konstailematonta kainuulaista ruokaa, jossa suosimme paikallisia raaka-aineita.  Kahvitusten lisäksi toteutamme maittavat lounaat, rennot saunamenut taikka juhlavat illalliset sesongin makuja mukaillen

Juomalistallamme on kahvin ja virvokkeiden lisäksi kainuulaisen pienpanimon oluita sekä muutamia eurooppalaisia viinejä ja suosituimpia väkeviä.

Kahville voit poiketa ilman ennakkovaroitusta, mutta ruoka- ja ryhmäpalvelut toteutamme ennakkotilauksesta. Vastaanoton kioskista voit ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita.

Kokouspalvelut

Lentiiran Lomakylä tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, juhlille ja virkistyspäiville.  Ravintolatilojen lisäksi rannassa sijaitseva savusauna ja takkatupa soveltuvat erinomaisesti erilaisiin illanviettoihin.

Kokous- ja juhlapalveluihin voit yhdistää erilaisia hyvinvointi- ja luonto-ohjelmapalveluita. Saatavilla myös tarvittavaa kokoustekniikkaa (videotykki ja fläppitaulu).

Isompia tapahtumia varten voimme pystyttää  päärakennuksen viereen juhlateltan, johon mahtuu parisataa ihmistä viihtymään.

Image

Varaa
mökki

Milloin haluaisit majoittua?

Yhteystiedot

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira Finland
Puh. +358 44 728 8930
sales@lentiira.com

©2020 Lentiiran Lomakylä. All Rights Reserved.