Ympärivuotisesti


pallokuva kalastus

Kalastus

Kalastusta voi harrastaa vuodenajasta riippumatta. Kalastajille suosituin kohde on Lentiiran järvi, joka tarjoaa 5.5 hehtaarin koollaan monia erilaisia ongintapaikkoja. Toinen suosittu kalapaikka on Änättikoski, eritoten juhannusaikana, siiannousun aikaan. Talvella pääsee myös kokeilemaan perisuomalaista pilkkimistä. Yleisimmät kalalajit järvellä ovat hauki, ahven, siika, taimen ja kirjolohi.


pallokuva kylpyla

Kylpylä

Holiday Club Katinkullan kylpylä on Lentiirasta 1,5 tunnin ajomatkan päässä. Kylpylä on joka suhteessa korkeatasoinen ja siellä on yli 20 erilaista allasta, joihin sisältyy mm. porealtaat, virtaukset, hierovat suihkut, suihkulähde ja jäävuoren huippuna vesiliukumäki. Liikuntaa etsiville kylpylässä on myös 25-metrinen kuntouima-allas.

Uinnin lisäksi kylpylässä on myös mahdollista rentoutua Kehon talvihuolto-paketin avulla, johon sisältyy puolen tunnin hieronta, aromakylpy ja vartalon kuorintahoito.

Hinnasto ja aukiolo


pallokuva vierailu

Vierailukohteita

Luontokeskus Petola: Tarjoaa monipuolista tietoa Suomen suurpedoista. Luontokeskukseen tutustuminen on maksutonta.

Kuhmo-talo: Kuhmo-talo on rakennettu vastaamaan Kuhmon Kamarimusiikin huippumuusikoitten ja vaativan yleisön tarpeita. Kuudentoista toimintavuotensa aikana talo on osoittautunut erinomaiseksi toimintaympäristöksi myös lähes kaikelle muullekin.

 

b majoitus

b aktiviteetit

lentiira logo grey

Eija ja Toivo Heikkinen | Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira | Eija 044 0297 214 | Topi 044 0154 179 | sales@lentiira.com