b_winterwonderland__finland_lentiira.jpg
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pulahda avantoon

Avantouinti on perinne, jonka jokaisen tulisi kokea. Harraste ei ole ainoastaan äärimmäisyyksiä etsiville, vaan kylmän veden syleily  on todistetusti elämänlaatua kohentava aktiviteetti. Säännöllinen pulahdus avantoon lievittää kipuja, rentouttaa mielen, parantaa verenkiertoa ja auttaa kestämään kylmyyttä paremmin.

 

Huskysafari

Koiravaljakkoajelu pitkin lumipöllyisiä maita ja mantuja on jokaisen talvilomalaisen kohokohta! Lentiiran lomakylä järjestää valjakkosafareita yhteistyökumppanin kanssa, jonka opastuksella pääset myös oppimaan koirien valjastamista ja huolenpitoa. Huskysafarilla nautitaan retkieväät nuotion äärellä.

 

Lumikenkäillen metsään

Lumikengillä pääset kulkemaan lumen peittämässä maastossa. Talvisella retkellä pääset seuraamaan hangella liikkuneiden eläinten jälkiä ja ihailemaan tykkylumen peittämiä  metsämaisemia ja muita talvisia luonnonihmeitä. Lentiiran lomakylä vuokraa lumikenkiä, kertoo sopivista retkikohteista ja järjestää myös opastettuja lumikenkäretkiä.

 

Murtsikkahiihto

Lentiiraa kiertää parisenkymmentä kilometriä hiihtolatuja.  Metsien, peltojen ja järvenjäitä pitkin kulkeville laduille pääset suoraan lomakylän pihasta. Helpolla reitillä on muutamia mukavia laskuja joissa pääset pieneen vauhdin makuun. Seikkailuhenkisempi suuntaa metsäsuksilla koskemattomaan luontoon.

 

Pilkille

Talvikalastuksen olosuhteet ovat parhaimmillaan kun kevätaurinko helottaa täydeltä terältä. Narraustekniikoita lienee yhtä monta kuin pilkkijääkin,  ja taidot punnitaan viimeistään vuosittain järjestettävissä Pääsiäisen pilkkikisoissa. Lentiiran lomakylästä voit vuokrata talvikalastusvälineitä.

 

Talven valon taltiointi

Milloin kalpea pastilli, milloin silmiä viiltävän kirkas tai harmaa hämärä, lyhyen talvipäivän valo ei jätä koskaan kylmäksi. Talvikuvauksen kohokotia ovat iltapäivän sininen hetki, pakkaspäivän kuuraiset puut sekä pimeän illan tähtitaivas revontulista nyt puhumattakaan. Lomakylän valokuvauskurssilla opettelemme taltioimaan talven taikaa!

 

lentiira logo grey

Varaa: 044 728 8930
Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira |  Finland | sales@lentiira.com