b_lentiira_holiday_village_nature_wellness_wild.jpg

Aktiviteetit


Kaunis maalaisseutu sekä viihtyisä ja kodikas lomakylämme tarjoaa monia erilaisia aktiviteettejä.

Lentiirassa voi harrastaa opastetusti metsästystä ja kalastusta. Patikointi puhtaassa Skandinaavisessa luonnossa ja istuskelu leirinuotion äärellä antaa mahdollisuuden nauttia suomalaisesta keväästä, kirkkaista kesäöistä, värikkäästä syksyn ruskasta ja lumenpäällystämistä puista talvella. Kainuun jylhät metsät jäävät ikuisesti mieleen.

Lentiiran lomakylä järjestää kalastusmatkoja myös myöhemmin kesällä ja talviaikaan. Matkat voivat olla yli 400km pitkiä (10 tunnin ajomatka) Karjalaan, Suomen itärajan toiselle puolen. Lomakylä järjestää kalastusoikeudet ja tarpeen vaatiessa myös tarvittavat välineet. Lentiirassa voi osallistua opastetuille hiihtomatkoille ja harrastaa kalastusta tai kanootilla soutelua. 

Perinteinen suomalainen savusauna Lentiiran lomakylässä on unohtumaton kokemus. Saunasta pitäville löytyy loistavia palveluja järven rannalla olevasta rakennuksesta.

Lentiiran lomakylässä on lemmikkitarha lapsille. Tarhasta löytyy hevonen, poni ja kolme koiraa. Vuokrattavana on kalastusvälineitä, kanootteja, soutuveneitä, pyöriä, suksia, potkukelkkoja, lumikelkkoja ja tennismailoja.

 

lentiira logo grey

Eija ja Toivo Heikkinen | Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira | Eija 044 0297 214 | Topi 044 0154 179 | sales@lentiira.com