b_lentiira_holiday_village_nature_wellness_wild.jpg

Lentiiran kesytön erämaa tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia moneen makuun. Omalaatuisen suoluonnon  helmassa ja havumetsien siimeksessä mieli lepää liikuitpa sitten jalan, suksin, lumikengillä - taikka koiravaljakon kyydissä. Myös laajojen vesistöjen mahdollisuudet ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Katso kesän ja talven muikeimmat tekemiset sekä opas- ja vuokrauspalveluiden tarjonta linkkien takaa. Toteutamme myös räätälöityjä matkapaketteja, jotka pitävät sisällään ohjattua ohjelmaa eri teemoilla: jooga & hyvinvointi, valokuvaus, metsästys ja kalastus sekä ulkoiluaktiviteetteja yhdistävät luontolomat. Ota yhteyttä ja kysy ajankohtainen tarjontamme!

Valmistaudu seikkailuun

Luonnossa liikkujan parhaat kaverit on maltti, kunnon eväät ja säänmukaiset varusteet. Kiität itseäsi myös täyteen ladatuista akuista kaikissa tarvitsemissasi digitaalisissa laitteissa. Kerrothan aina maastoon lähtiessäsi jollekulle minne olet suuntaamassa. Ja muista tulitikut mukaan!

Lomakylästä saat vinkkejä ja karttoja lähialueen retkikohteista. Luontokeskus Petola Kuhmossa on paras asiantuntija kertomaan tämän alueen luonnon erityispiirteistä sekä retkeilymahdollisuuksista. Hyviä nettipalveluita omatoimisen retken suunnitteluun ovat myös luontoon.fi ja Retkikartta.fi

Aktiivisen luonnossa liikkujan lisäksi erämaa puhuttelee myös taiteellisia sieluja. Keskikesän yötön yö ja syksyn pimeässä illassa leimuavat revontulet ovat pohjoisten leveyksien taianomaisia valoilmiöitä, jotka täytyy vain itse kokea. Vaikka pilvetöntä säätä taikka aurinkomyrskyjä ei voi koskaan varmaksi ennakoida, puhuttelee tähtikirkas taivas ja varhaisen aamun usva mykistävällä kauneudellaan joka tapauksessa.

Tervetuloa haltioitumaan Lentiiran lomakylään!

lentiira logo grey

Varaa: 044 728 8930
Petäjäniementie 121 | 88930 Lentiira |  Finland | sales@lentiira.com