Valokuvanäyttely 14.6.-15.8.

Mika Majaranta (1982) on itseoppinut harrastajavalokuvaaja Lentiirasta. Taustaltaan hän on puu- ja metallialan artesaani, joten käsillä tekeminen ja visuaalisuus ovat Majarannalle monella tapaa tuttuja ilmaisukeinoja. Muutettuaan pari vuotta sitten Kuhmoon hän alkoi tarkastella kainuulaisen luonnon erityispiirteitä paitsi puuta veistäen myös kameran linssin kautta.

Lentiira Stillenss Speaking -näyttelyyn on koottu valokuvia, jotka on otettu Majarannan kotitalon lähiympäristössä talven 2017- 2018 aikana. Revontulet, järvimaisema ja suolla pinnistelevät kitukasvuiset männyt kuvastavat hiljaista maisemaa, joka valon ja sääolosuhteiden muuttuessa näyttäytyy aina uutena.  

Valokuvat on painettu metallilevyille. Painotöihin ja näyttelyn järjestämiseen on saatu apuraha Kuhmon kaupungin kulttuuritoimelta. Lentiiran lomakylän terassilla valokuvia kehystää luontomaisema, näyttely tarjoaakin mielenkiintoisen “maisema maisemassa” –efektin.

Mika Majaranta Lentiira Stillness Speaking -luontokuvanäyttely on esillä Lentiiran Lomakylän terassilla 14.6.-15.8. Näyttely on avoinna päivittäin klo 10-14. Vapaa pääsy.


Tuotanto ja tiedustelut:
Sanna Kyllönen
+358 400 677 667
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


WitnessingSilence


Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Leppoisa kesäloma Lentiirassa

Search